Pretraži
Filters
Close

LOTTO

U lipnju 1999. godine tvrtku je preuzela grupa domaćih poslovnih ljudi koji su već bili aktivno uključeni u segment sporta. Pod vodstvom Andrea Tomata  na funkciji predsjednika uprave nova tvrtka preimenovana je u Lotto Sport Italia S.p.A. 

Fokus novih vlasnika bio je istražiti snagu branda - dinamizam, inovaciju, kvalitetu, talijanski dizajn i istinsku strast za sportom,  spajajući rastuću pažnju i efikasnu uslugu prema kupcima.

Danas je performans segment naglašen u skladu s novom korporativnom misijom. Poseban naglasak je na obući i tehničkoj odjeći za nogomet i tenis podržavajući globalno liderstvo Branda sa proizvodima koji su na samom vrhu inovativnosti i dizajna. 

U skladu s proizvodnjom, tehničkom i dizajnerskom znanju razvija se ideja za mušku i žensku odjeću za slobodno vrijeme te obuću inspiriranu sportskim imidžom i pažljivim  izborom materijala, boja i krojeva.

Tehničko donje rublje, posteljina, proizvodi za njegu tijela, čarape, naočale i satovi s logom Lotto-a također se proizvode i distribuiraju od strane ovlaštenih tvrtki.

Prikaz po stranici

Trenirka AYDEX DB

R3874
549,00 kn

Trenirka AYDEX DB

R3873
549,00 kn

Kopačke SPIDER X TX JR

R5835
299,00 kn

Kopačke SPIDER X TX

R5745
329,00 kn
Proizvođači